Nicolae Mitea, poză de album alături de fiica sa! Gestul său i-a emoţionant pe toţi

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Nicolae Mitea e în culmea fericirii, după ce soţia sa i-a oferit o minune de fetiţă. În această seară, fotbalistul s-a lăsat fotografiat alături de fiica sa, iar imaginea i-a topit pe toţi cei care au văzut-o.

În vârstă de 31 de ani, Nicolae Mitea a făcut publică o poză de album în care apare alături de fetiţa sa cu Irina. În fotografie, sportivul o ţine protectiv pe Nicolle Ariana, care e învelită toată în alb şi are o suzetă cu rog în gură. Felul în care o sărută pe mica ei frunte şi nu numai i-a emoţionat pe prietenii virtuali.

"❤ mea", a scris Nicolae Mitea pe o reţea de socializare.

Între Nicolae Mitea și Irina, logodnica lui, au existat, anul trecut, câteva probleme, cei doi petrecând câteva săptămâni despărțiți. Cu toate acestea, sentimentele au fost destul de puternice pentru ca cei doi să treacă peste acest hop, iar de atunci, recunoaște fotbalistul, împărtășește alături de soția sa o pasiune mai mare ca niciodată. De altfel, la începutul acestui an, Nicolae Mitea s-a căsătorit în mare secret cu Irina. E adevărat, momentan au făcut doar cununia civilă, dar, la vară, cei doi vor face o petrecere de pomină.

Irina Mitea a născut pe 12 martie. Fiica celor doi poartă numele Nicolle Ariana.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro