VIDEO / Nicolai Tand, despre meniul oferit de Sânziana Buruiană invitaţilor la botezul fiicei ei: "Remarc faptul că-i lipseşte ..."
Publicat pe 21.05.2016 la 17:02 Actualizat pe 23.05.2016 la 09:05
Chef Nicolai Tand a aruncat un ochi peste meniul oferit de Sânziana Buruiană invitaţilor la botezul fiicei ei, Izabella. Celebrul bucătar a spus că blonda a ales un meniu inspirat din bucătăria franţuzească.
Chef Nicolai Tand a aruncat un ochi peste meniul oferit de Sânziana Buruiană invitaţilor la botezul fiicei ei, Izabella. Celebrul bucătar a spus că blonda a ales un meniu inspirat din bucătăria franţuzească.
Sânziana Buruiană a pregătit în detaliu botezul fiicei ei, Izabella. Blonda a ales un restaurant extravagant şi a ales un meniu fastuos, cu care să-şi impresioneze invitaţii.
Chef Nicolai Tand a aruncat un ochi pe meniul Sânzianei Buruiană şi a explicat cu ce îşi va răsfăţa aceasta invitaţii. Celebrul bucătar a remarcat însă că acesteia îi lipsesc din meniu celebrele sărmăluţe, despre care spune că ar fi fost "vedetele" de la masa de botez.
"Preparatele provin în mare parte din bucătăria franţuzească. E un fel de cremă de brânză cu verdeţuri pe ea, pusă pe roşii. Dacă ai o roşie bună şi o brânză pufoasă, merge perfect! Este un aperitiv rece. Terina din ficăţei e un fel de pateu mai mare, terina poate să fie ca şi un drob cu foie grass. Bărcuţa din ardei multicoloră este asemănătoare cu crema cu roşie. Grujon de piept de pui e un fel de pui shanghai. Sosul olandez se face din ou, care se foloseşte de obicei la peşte. Eu aş adăuga nişte sarmale bune. Sau mi-ar plăcea ca dimineaţa, la spartul petrecerii, mi-ar plăcea o ciorbă acrişoară de potroace. Eu m-aş duce pe o friptură mare la rotisor cu un risotto. Eu aş face ceva la cuptor, o friptură cu legume, nu ceva foarte complicat", a declarat Nicolai Tand la "Star Magazin", de la Antena Stars.
Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf, iar la începutul anului a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Izabella Ștefania Ioana.
A.E.D.