Nicole Cherry a spus RĂSPICAT: "Mi-ar plăcea să fie iubitul meu!". Pe ce cântăreţ celebru a pus ochii

Nicole Cherry, puştoaica de 16 ani care i-a înnebunit pe toţi adolescenţii cu cântecele sale, a dezvăluzit în emisiunea "Refresh by Oana Turcu" că este îndrăgostită de un tânăr cântăreţ la modă.

"Îndrăgostită n-am fost deloc. Am mai spus gluma cu Justin Bieber, mi-ar plăcea să-l cunosc ca om, să  mă sfătuiesc cu el şi, de ce nu?, poate să fie iubitul meu. Eu cred foarte tare. Mi-aş dori fie iubitul meu. L-am visat", a spus puştoaica.

"Cum e acum când cineva place pe cineva? Băieţii vin în pauză, fac schimb de numere de telefon. Poate par inabordabilă, dar asta vine din timiditatea mea. Nu încerc să epatez prin ceva. Dacă o să întâlnesc pe cineva şi o să-mi placă, o să mă duc la tata şi o să-i zic: "Tată, s-a întâmplat!". Am cel mai amuzant tată. Toţi prietenii mei îl ştiu "Tata Cherry""
, a mai spus Nicole Cherry, pe numele ei adevărat Nicoleta Jeanina Ghinea.

"Nu cred că am pierdut nimic de la copilărie, că asta mi-am dorit să fac, să cânt. Am ştiut că nu mai pot să fac tot ce fac adolescenţii. Poate ei ies mai mult, eu nu pot. Când o să fiu o femeie în adevăratul sens al cuvântului, eu ştiu ce o să facă. Ei se mai gândesc la pasul următor"
, a adăugat fata.

Fata a dezvăluit că a avut probleme grave de sănătate. "M-am apucat de înot, sper să mă înalţ cu 5 centimetri.Nu ţin dietă. Încerc să nu consum mult zahăr, să mănânc toate dulciurile. Cartofii prăjiţi îmi plac, dar sunt cei mai periculoşi. Am avut probleme cu gretatea. Am avut urme de rahitism până la 7 ani. La 7 ani eram de greutatea celor de 4 ani, purtam haine de la copii de 5 ani. După m-am îngrăşat brusc când am început şcoala. Părinţii a-au speriat. Am fost mai bolnăvicioasă, am avut şi o convulsie. A trecut prin mai multe mami cu mine. Acum sunt foarte sănătoasă. M-am îngrăşat, am slăbit cu ajutorul profesorului meu de canto. Am intrat în grupul Andante la 9 ani. Acolo ne antrenăm şi fizic. Am slăbit cu abdomene. La 10 ani făceam 100 de abdomene", a încheiat Nicole Cherry.

"Îmi plac foarte mult tatuajele. Primul vor fi nişte cireşe, dar nu ştiu în ce zonă a corpului. Alex Velea mi-a spus să nu-mi fac atunci", a mai adăugat Nicole Cherry.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 
VIDEO / Nu te aşteptai la asta! Primele declaraţii ale lui Nicole Cherry despre IUBIT

Nicole Cherry, mărturisire-bombă: "Mama e de etnie romă. Mă mândresc cu asta!"

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro