VIDEO / Nicole Cherry nu se grăbește să crească! Decizia importantă pe care a luat-o. Mulţi puştani vor face ochii mari

Sursa Foto: arhiva

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste din România și are milioane de fani, de toate vârstele. Chiar dacă mai are puţin și face 18 ani, micuța cântăreață nu se grăbește să crească .

Prezentă în studio-ul emisiunii "Star Matinal", Nicole a vorbit despre planuri pe care le are în ceea ce privește împlinirea frumoasei vârste de 18 ani, dar și despre cariera ei.

"Întodeauna mi-am dorit să cânt o melodie de pe coloana sonoră a unui desen animat, iar acum mi s-a îndeplinit visul. Mă face să mă simt foarte bine. (...)

Încă nu sunt sigură că îmi doresc să îmi iau carnet de conducere. Acum îl am pe tata care mă duce oriunde. Plus că mai am și foarte mulți prieteni care au mașină și mă ajută foarte mult",
a spus Nicole la Antena Stars.

Micuța artistă a vorbit și despre relația frumoasă de prietenie pe care o împărtășește cu Antonia și mai ales cu fiul acesteia, Dominic. "Eu și Antonia avem o relație foarte frumoasă. Mă văd foarte des cu ei, iar Dominic este foarte simpatic și îmi place să mă joc cu el. Eu le-am spus înainte să se nască îmi doream să semene cu amândoi, iar acest lucru s-a întâmplat", a încheiat ea.

Nicole Cherry a devenit cunoscută la vârsta de 14 ani cu melodia ”Memories”. De atunci, ea a intrat sub aripa unor artiști celebri, printre care Antonia și Alex Velea și a participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, unde a făcut mereu spectacol cu vocea sa puternică.

T.S

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro