Nicole Cherry spune tot! Dezvăluiri incredibile despre părinţii ei

Nicole Cherry se numără printre cei mai în vogă artişti din România. Debutul ei a fost un succes colosal, iar artista a perseverat şi a scos în continuare piese de succes care se aud constant la radio. Tânăra artistă a vorbit deschis despre părinţii ei şi a dezvăluit cel mai mare secret al familiei.
Se trage dintr-o familie de muzicanţi şi abia după ce a cunsocut succesul, Nicole Cheery a recunoscut că este nepoata Corneliei Catanga. A ajuns în topurile muzicale la vârsta la care alte fete încă se mai joacă cu păpuşile şi a a mărturist că i-a fost foarte greu  când a descoperit succesul la doar 14 ani. Simpatica artistă a recunoscut că  a avut înţelegere şi a reuşit să gestioneze lucrurile foarte bine datorită familiei ei, chiar dacă au mai existat mici certuri. Invitată în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", Nicole a povestit cum s-au cunoscut părinţii ei şi cum a fost primit tatăl ei în familia celei are i-a dat viaţă. "Tatăl meu a fost şoferul mamei mele. Mama avea o situaţie materială bună. Părinţii mamei mele nu au avut nicio problemă că  tata nu este rrom", a spus micuţa cântăreaţă.
Întregul interviu cu Nicole Cheery va fi difuzat, astăzi, începând cu orele 16.00, la "Refresh by Oana Turcu"! Tot atunci, artista a vorbit despre boala care putea să o lase traumatizată pe viaţă! 
Foto:Sorin Cioponea
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro