Nicoleta de la "Dragoste fără secrete" îşi reneagă mama, în direct: "Poţi să uiţi că m-ai născut"

Nicoleta de la "Dragoste fără secrete" îşi reneagă mama, în direct: "Poţi să uiţi că m-ai născut" © Captură video

Nici în telenovelele sudamericane nu existau atât de multe răsturnări de situaţie precum se întâmplă în cadrul emisunii „Dragoste fără secrete”, acolo unde şase cupluri luptă pentru marele premiu, un apartament.

Astăzi, în cadrul emisiunii Acces Direct s-a abordat subiectul incendiar al "cuplului" din afara emisiunii, Alexandru şi Nicoleta, care au preferat, halucinant, să vină la emisiunea "Dragoste fără secrete" formând cupluri cu alte persoane.

În direct au intrat tatăl fetiţei lui Nicoleta (18 ani), dar şi mama acesteia, aruncându-se cuvinte grele. Copleşită total de emoţii şi de vorbele mamei sale, care a afirmat că Alexandru ar fi dorit să o ducă pe Nicoleta „la produs”, Nicoleta a răbuvnit şi i-a transmis un mesaj dureros mamei sale: „Niciodată nu o să mai vorbesc cu tine pentru treaba asta. Poţi să uiţi că m-ai născut vreodată”, apoi a izbucnit în plâns şi a părăsit studioul.

Mama sa, nu a avut puterea să îi replice fiicei sale la fel de acid, însă i-a transmis un singur mesaj: „E fiica mea, iar eu o iert. Are uşa deschisă oricând la mine”, a declarat aceasta.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro