Nicoleta Guţă NU şi-a luat un soţ cuminte! Ionică Bangala, un trecut tumultos în care a dat explicaţii la poliţie

+5 click pentru
galerie

Nicoleta Guţă se iubeşte cu Ionică Bangala, un bărbat din Petroşani, care are o afacere cu maşini. © Sursa foto: Facebook

Fiica lui Nicolae Guţă s-ar fi măritat în secret cu bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire de patru luni. Ei bine, Ionică Bangala a fost adus cu poliţia la tribunal în urmă cu ceva timp.

Actualul soţ al Nicoletei Guţă, cel puţin în lumea virtuală, a fost martor într-un proces de furt. Ionică Bangala are o afacere cu maşini la mâna a doua, iar în urmă cu şase ani a trecut prin momente grele. El a fost martor la un furt care a avut loc la o firmă din Câmpulung. În 2011, actualul soţ al artistei locuia acolo, iar la Judecătoria Câmpulung a fost deschis un proces penal, în care Ionică Bangala a fost citat ca martor.

Soţul Nicoletei Guţă nu s-a prezentat la câteva termene, aşa că judecătorii au hotărât să fie adus cu poliţia din Zârneşti, localitate în care s-a mutat ulterior.

Nicoleta Guţă este fata cunoscutului cântăreţ de manele, Nicolae Guţă. Are 32 de ani şi s-a născut la Petroşani. A urmat cariera tatălui său şi este şi ea cântăreaţă. Pe 2 octombrie 2017, Ionică Bangala, un bărbat din Petroşani care are o afacere cu maşini, a anunţat pe Facebook că s-a căsătorit cu Nicoleta Guţă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro