Nicoleta Luciu, în depresie? Mărturisirile neaşteptate ale vedetei: "Am îmbătrânit. Timpul nu iartă pe nimeni!"

Se poate spune despre Anca Serea că este un exemplu pentru multe femei. Bruneta a anunţat de curând că este însărcinată pentru a cincea oară şi de-a abia aşteaptă să-şi ţină copilul în braţe. Nicoleta Luciu o admiră mult pe soţia lui Adi Sînă, dar nu are de gând să-i urmeze exemplul.

Nicoleta Luciu are patru copii, dar consideră că nu mai are vârsta necesară pentru a mai face încă unul. Bruneta a vorbit cu nostalgie despre momentele în care avea 20 de ani.

"Când eram mai tânără ziceam că vreau 12, dar am îmbătrânit. Timpul nu iartă pe nimeni. Poate dacă începeam de la 20 de ani. Nu e posibil să ai cinci sarcini şi să fii fotomodel. Eu mă bucur pentru mămicile care fac mulţi copii. Nu e aşa de uşor să ai un copil mic care să plângă odată la câteva ore", a declarat Nicoleta Luciu, miercuri, într-o emisiune TV.

Anca Serea, despre oamenii care o critică

Vestea că Anca Serea este însărcinată a luat prin surpindere pe multă lume, mai ales că va fi cel de-al cincilea copil al cuplului Serea-Sînă. Oamenii au întrebat-o pe prezentatoarea TV de ce a mai rămas încă o dată însărcinată și dacă nu cumva și-a schimbat religia.

"Nimeni nu e perfect. Nu ne-am schimbat religia. Suntem oameni cu frica lui Dumnezeu. Nu mergem exagerat de mult la biserică. În fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu. Nu m-au întristat mesajele. Am învăţat să tolerez. Omul ăla care a comentat are o personalitate diferită de a mea. Am o singură bonă care ne ajută. Mama mea e eroina mea, dar suntem o familie normală. Nu mă enervez. Eu cu Adi nu comentăm aspectele astea pentru că sunt amuzante pentru noi", a declarat Anca Serea.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Zici că e Nicoleta Luciu! Doiniţa Oancea şi-a schimbat radical look-ul, dar fanii nu au fost mulţumiţi: "O să îţi pară tare rău că te-ai tuns!"

VIDEO / Nicoleta Luciu, intrusă în propria familie? "Mă simt în plus"

Nicoleta Luciu, poză cu primul milion de EURO! Cum să nu zâmbeşti când vezi atâţia bani?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro