Nicoleta Luciu le mulţumeşte fanilor! "O să fiu bine! Vă pup dragii mei prieteni!"

+2 click pentru
galerie

Frumoasa brunetă, Nicoleta Luciu, a rămas profund impresionată după ce a primit mai multe mesaje de la fanii săi care îşi fac griji în legătură cu sănătatea ei. Fostul iepuraş Playboy a ţinut sa le mulţumească admiratoriilor printr-un mesaj pe unul dintre site-urile de socializare.

Nicoleta Luciu a fost plecată în vacanţă în Cipru, însă o cămilă i-a jucat feste şi s-a întors în România cu mâna ruptă. Toţi fanii s-au îngrijorat de starea vedetei, iar Nicoleta le-a mulţumit frumos pe facebook.
"Vă mulţumesc pentru toate mesajele trimise şi că vă faceţi griji pentru mine. Din păcate, în vacanţă, am căzut de pe o cămila care s-a speriat şi mi-am rupt mâna dreaptă şi am 4 coaste fisurate. O să fiu bine! Vă pup dragii mei prieteni! Această rochie este o creaţie Bianca Drăguşanu, aseară (vineri seara, n.r.) a avut loc lansarea colecţiei", a scris Nicoleta pe site-ul de socializare.
Deşi este cu mâna în ghips, chiar şi aşa stârneşte imaginaţia bărbaţilor, purtând rochii care îi dezvăluie frumuseţea exterioară, cât şi pe cea interioară!


Foto: Facebook / Radu C. Munteanu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro