VIDEO / Nicoleta Luciu recunoaşte că a scăpat de sub control kilogramele: "Graţia s-a ascuns sub ele"

foto: facebook

Nicoleta Luciu recunoaşte că de când s-a retras din lumina reflectoarelor kilogramele au cam început să se depună. Bruneta a mărturisit că încearcă să le ţină sub control cu mişcare, însă că a pierdut lupta cu ele.

Nicoleta Luciu a acordat un interviu telefonic emisiunii "Răi da' buni" în care a vorbit despre viaţa la Miercurea Ciuc alături de copiii ei. Bruneta a spus că cei mici joacă hocei şi că fiica ei a trebuit să se adapteze şi ea la un mediu în care este înconjurată de băieţi, rămânând totuşi o fire graţioasă.

"Zăpada a început să se cam topească. Sunt cam 0 grade celsius acum. Kim fiind singura fată dintre băieţi a trebuit să o adaptez şi pe ea la stilul lor. Este băieţoasă, însă este şi foarte graţioasă", a declarat Nicoleta Luciu la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Nicoleta Luciu a recunoscut că a cam pierdut lupta cu kilogramele şi că nu se mai poate lăuda cu silueta de altădată: "Eu nu mai sunt graţioasă la kilogramele mele. Am fost şi eu odată graţioasă. Graţia s-a cam ascuns sub kilograme".

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

Citeşte şi:

VIDEO / Cândva - plină de bube, acum - ten de bebeluş! Nicoleta Luciu te învaţă cum să lupţi cu acneea: "Am apelat la remediul bunicii"

VIDEO / Nicoleta Luciu face senzaţii pe străzile din Miercurea Ciuc! Cum s-a filmat

Nu o să o mai recunoşti! Sigur eşti tu, Nicoleta Luciu?

VIDEO / Nicoleta Luciu a scăpat de coşuri! Cum a reuşit să aibă un ten lipsit de imperfecţiuni cu un ingredient minune

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro