Nicoleta Nucă a ieşit din gaşca blondelor. Şi-a "tras" look de "Albă ca zăpada"

Nicoleta Nucă - foto: Facebook

Nicoleta Nucă a părăsit gaşca blondelor din showbiz şi a revenit în tabăra brunetelor. Fosta concurentă de la "X Factor" a dat fuga la hair stilist, unde a cerut o schimbare totală de look.

Citeşte şi: Au ieşit la iveală noi detalii şocante despre iubitul Nicoletei Nucă! Fosta lui parteneră a dat totul pe faţă: "Mi-a spus că nu regretă că m-a bătut!"

Abia ce ne-am obişnuit cu ea blondă, că a şi revenit la brunetul rece cu care a debutat în faţa publicului, pe scena de la "X Factor". Nicoleta Nucă este, din nou, brunetă şi nu-i stă rău deloc, dar trebuie să recunoaştem că o preferam blondă. Nu aceeaşi părere au avut-o şi prietenii din  mediul virtual care, imediat ce au văzut schimbarea, şi-au exprimat părerea.

Citeşte şi: În pericol să și-o ia pe coajă? ”M-a scuipat, m-a tras de păr și mi-a dat o palmă, de mi-a spart timpanul”! Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre noul iubit al Nicoletei Nucă!

"Te prinde foarte bine", "Etu superbă" sau "Nu mai reveni la blond sau ombe! Eşti mult mai frumoasă aşa", sunt doar câteva dintre complimentele primite de artistă. Ţie cum îţi place mai mult?

Se iubeşte cu un bătăuş

Deși nu a vorbit încă despre relația pe care o are, Nicoleta Nucă pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată. Iar ”alesul” ei este un tânăr, Darius Stănese, un ”răsfățat” la showbiz-ului, dar care se poate lăuda cu ”antecedente” cutremurătoare când vine vorba de femei, fosta lui iubită povestindu-ne coșmarul prin care a trecut timp de doi ani. Vezi povestea AICI!

Citeşte şi:

Ce trebuie să știe să facă Nicoleta Nucă pentru iubitul ei! Avertisment CUMPLIT pentru cântăreață, de la fosta parteneră a bărbatului

Iubitul NICOLETEI a nimerit-o ca... NUCA-n perete, cu afacerile! Pozează în mare businessman, însă are probleme mari cu banii


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro