Nicoleta Nucă a vorbit despre suferinţa prin care a trecut în copilărie: "Simţeam nevoia să mă simt mai apreciată!"

+2 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă recunoaște mâine, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars de la 16:00, că a suferit în copilărie pentru că simțea că mama ei nu îi acordă suficientă atenție.

„Simțeam nevoia să fiu mai răsfățată, mai lăudată un pic. Să mă simt mai apreciată. Mi se părea că nu e suficient. La alți copii, iubirea era mai afișată”, declară Nicoleta, care se întreba de ce mama ei nu obișnuia să facă astfel de gesturi. Sigură pe artista care a devenit, Nicoleta nu se simte amenințată de alte cântărețe de la noi.

„Până la urmă, fiecare avem locul nostru sub soare. Inna este pe un gen de muzică, Antonia pe alt gen de muzică, eu sunt pe complet altul. Pentru ce ar trebui să concurăm una cu alta?” se întreabă invitata Oanei Turcu.

Tot mâine, Cătălin Botezatu vorbește deschis despre problemele de sănătate pe care le are. „Nu sunt cu nimic mai special decât un om de pe stradă. Poate natura job-ului meu mă face mai special. Am aceleași probleme de sănătate, am aceleași probleme emoționale, aceleași probleme financiare, poate la alt nivel”, spune el. De șapte ani, designerul se confruntă cu insomnii grave și nu mai poate adormi fără ajutorul pastielor. El va vorbi mâine și despre intervenția chirurgicală care i-a salvat viața acum mai bine de un an: „Au lucrat prin cavitatea bucală, unde aveam vreo 8 cabluri. La un moment dat, aveam în mine vreo 20 și ceva de fire”, își amintește el. De ce simte că are cele mai mari emoții din ultimii 49 de ani și cum crede că arată dragostea la 80 de ani, mâine, de la 16:00, la „Refresh by Oana Turcu”.

A.B.

Citeşte şi:

VIDEO / Nicoleta Nucă e singură şi disponibilă! Cum ar trebui să fie un bărbat ca să o cucerească pe interpreta melodiei "Nu sunt"

Schimbare spectaculoasă de look pentru Nicoleta Nucă! Vezi cum arată artista ACUM! Imagini EXCLUSIVE

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro