Nicu Covaci recunoaşte: "Am încercat toate drogurile!"

+2 click pentru
galerie

Nicu Covaci este liderul uneia dintre cele mai iubite formaţii din România, dar asta nu ştiai despre el. Poate bănuiai, dar niciodată nu a spus-o pe şleau.

Într-un interviu acordat recent, liderul legendarei trupe Phoenix recunoaşte că a folosit toate substanţele interzise, însă nu a căzut în capcana lor.

"Am încercat toate drogurile, nu zic că nu, dar nu s-a lipit niciunul de mine. Păi, gândește-te că și atunci când trăiam în România, aveam gagici din țările nordice – olandeze, suedeze, daneze, nemtoaice – care aduceau în țară, când veneau la mare, la noi, de toate pentru toți. Nu simțeam nimic. Cred că oamenii dependenți de droguri nu reușesc să se adapteze la viața cotidiană și-și crează o realitate paralelă în care evadează ori de câte ori au ocazia. Adevărul este că, din punctul meu de vedere cel puțin, acești oameni se folosesc mai mult de autosugestie decât de calitățile drogurilor ingerate. Își impun să creadă că sunt mai euforici, mai fericiți, mai ameţiţi…
 
 În ’76, după ce am fugit cu băieții din România, am încins un chef-monstru în Germania. Eram atât de fericiți că scăpasem de comuniști, că eram liberi, că puteam să facem ce ne taie capul… Gazda era o nemțoaică, prietenă veche. Dă-i cu chitara, dă-i cu băutura, cu glumele, până ce toată lumea era pe sub meșe. Care pe jos, îmbrățișat cu prima femeie care-i căzuse în brațe, care răschirat prin fotolii – matoleală în toată regulă. Când m-am dezmeticit, mi-am dat seama că rămăsesem singur, zdrăngăneam de nebun la chitară. Mă luase foamea și cum n-am mai dibuit nimic de haleală prin frigider, am atacat niște cozonaci, ambii începuți, care rămăseseră pe masa din bucătărie. Mă, i-am mâncat pe amândoi și tot nu-mi potolisem focul ce-mi pârjolea stomacul",
a povestit Nicu Covaci pentru oamenidepoveste.ro.

Nicu Covaci (68 ani) este un compozitor, cântăreț, chitarist, pictor și grafician român, cunoscut ca fondator și lider al formației Phoenix.

Nicu Covaci a părăsit România în 1976, stabilindu-se mai întâi în Olanda, apoi în Germania și în final în Spania.

Citeşte şi:

Ovidiu Lipan Ţăndărică şochează: "Am împărţit femeile cu Nicu Covaci"

Nicu Covaci: „Le curg balele, o mână criminală a făcut acest lucru la Clubul Colectiv!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro