Nimeni nu credea că Gabriela Cristea mai poate rămâne însărcinată! Din cauza unui accident, medicii nu i-au mai dat nicio șansă

+3 click pentru
galerie

Gabriela C ristea are de ce sa planga de fericire: printr-o minune, a ramas insarcinata © Facebook.com

Gabriela Cristea trăiește, în această perioadă, o adevărată minune. Pentru că, însărcinată în 16 săptămâni, vedeta TV a reușit să rămână însărcinată în ciuda tuturor pronosticurilor pesimiste pe care le-a primit, de-a lungul timpului, de la medici.

Mai exact, vestea că este însărcinată i-a surprins pe majoritatea apropiaților ei, cu atât mai mult cu cât unii dintre ei știau că Gabriela Cristea suferise un accident foarte grav, în tinerețe, pe când era în liceu și practica baletul. Mai exact, ea, din cauza baletului, și-a rupt bazinul și, pe atunci, medicii i-au explicat că problemele pe care le-a avut o pot face să nu mai poată duce o sarcină la bun sfârșit. În plus, ne-au mai destăinuit cei care îi știau problemele din liceu, Gabriela Cristea s-a recuperat foarte greu după accidentarea suferită.


În plus, cum a suferit o serie de întreruperi de sarcină, medicii au devenit și mai pesimiști cu privire la șansele ei de a deveni mamă. Cu toate acestea, cum, uneori, în medicină se produc și minuni, Gabriela, după ani întregi de tratamente, a reușit să rămână însărcinată, lucru care, eviudent, a făcut-o fericită.
Gabriela Cristea (42 ani)  este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină, ea fiind gravidă în cea de-a 16-a săptămână.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro