Nimeni nu le dădea nicio şansă împreună, dar ei sunt mai fericiţi ca niciodată! Imagini senzaţionale cu doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"

Puţini au fost cei care au crezut în dragostea lor, dar ei demonstrează că sunt mai fericiţi ca niciodată! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând.

Cristi şi Andrada sunt nedezlipiţi şi îşi trăiesc povestea de dragoste şi în afara casei "Mireasă pentru fiul meu". Ce doi nu ezită se fotografieze în momentele tandre demonstrând că iubirea pluteşte în aer.

Andrada a mai format un cuplu cu Radu, dar relaţia extrem de tumultoasă a trimis-o în braţele lui Cristi, iar acum pare că şi-a găsit cu adevărat liniştea.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a primit lovitura FATALĂ, după ce şi-a terorizat fosta iubită

VIDEO / Teodor, extrem de supărat pe familie! Ce spune concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" despre tatăl său

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro