VIDEO / Noi acuzaţii şocante despre Cristian Pomohaci! Ce fantezii avea cu un băiat de 16 ani: "Haide, bagă $%@#$ un pic"

+2 click pentru
galerie

Noi acuzaţii şocante despre Cristian Pomohaci © Facebook

Un nou martor susține că s-a dus să fie ajutat de părintele Cristan Pomhaci, atunci când părinţii săi erau pe moarte. Bărbatul susţine că atunci preotului i-ar fi făcut avansuri, potrivit "Acces Direct".

Marian susţine că avea numai 16 ani în momentul în care părintele Pomohaci ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu el. Mărturiile acestuia sunt şocante.

"Se ruga de mine continuu! <<Continuu! Haide! Haide, bagă $%@#$ un pic! Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate. O să fii bine în viaţă, cu mine>>. (...) Ne-am văzut câteva zile la rând, continuu... Venea el disperat, trimitea prieteni, vorbea prin prieteni. Nu am acceptat, dar s-a rugat mult timp de mine, cu bani, cu tot. Îi spuneam: <<Măi, omule! Tu ești preot! Ești părinte, eu am venit la tine să mă... nu știu... să mă scap de altceva!>>. Eu aveam altceva, cu gândul că mă ajută, că mă... cu rugăciuni. Nu mai aveam linişte", a declarat martorul pentru "Acces Direct".

Toată povestea ar fi început acum 4 ani, atunci când Marian avea părinţii bolnavi. Băiatul a vrut un sfat, un om care să îl ajute pe el şi pe familia lui, doar că tânărul ar fi primit doar rugăminţi de la Pomohaci. Preotul i-ar fi cerut chiar şi imagini incedente.

"Mi-a cerut, doamnă, mi-a cerut! Dar eu nu sunt pleşcar, dacă mă înţelegeţi dumneavoastră. Eu, dacă aveam mintea de acum, atunci, îl băteam direct! Ce să mai...", a mai dezvăluit Marian.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro