Noi detalii despre căsnicia dintre Israela și Liviu Arteni. "Divorțul nu a existat"

+3 click pentru
galerie

Noi detalii despre căsnicia dintre Israela și Liviu Arteni. "Divorțul nu a existat" © Facebook

Israela Vodovoz și Liviu Arteni au ajuns până în fața notarului, dar nu au apucat să finalizeze procesul de divorț, deoarece Liviu a părăsit țara.

Israela și soțul ei, Liviu Arteni, nu au încheiat divorțul la judecătorie, pentru că Liviu nu a fost prezent.  "Medierea nu s-a putut produce, s-au dus a notar. Divorțul nu a existat, pentru Israela nu a contat pentru că l-a iubit foarte mult. Divorțul nu a fost niciodată încheiat pentru că Liviu nu s-a prezentat. Israela îl iubea foarte mult, mi-a spus să am grijă de el.", a declarat Cristi Pietricică, "fiul adoptiv" al Israelei, la "Agenția Vip".

Pe de altă parte, nașul de cununie al celor doi, spune că problemele în căsnicie au apărut în momentul în care Liviu Arteni a devenit alcoolic.

"Prima decadă cand ne-am întâlnit a fost frumoasă, Israela era o femeie foarte generoasă. În ultima perioadă, pentru ei a fost dificil. Noi din cauza lui Liviu ne-am retras. Liviu ar fi putut trăi bine lângă Israela, dar alcoolul l-a distrus pe el. (...) El era violent, provoca scandaluri. Noi ne-am vizitat mereu, dar Liviu a început să fie agresiv. De căte ori avea o problemă cu mine, Israela mă suna pe mine.", a spus nașul de cununie al Israelei și Liviu, Tibi Nagy, la "Agenția Vip".

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro