Noi detalii despre Denisa Manelista! "Momentan are nevoie de..."

+2 click pentru
galerie

Denisa Răducu © Facebook

Veşti noi despre starea de sănătate a Denisei Manelista! Bioenergoterapeutul Viorel Pop a intrat în direct în această seară, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", unde a făcut dezvăluiri neaşteptate.

Din primele informaţii, Denisa Răducu se simte mai bine. "Nu văd nimic. Sincer să fiu, Denisa a început cariera de la o vârstă foart fragedă şi a fost o foarte mare acumulare de stres, oboseală, nopţi şi zile nedormite şi astea au dus efectiv la epuizare, energetic mă refer. Eu o văd acum destul de bine, momentan. Se va face bine, pot spune asta cu cea mai mare certitudine. Are nevoie de foarte multă rugăciune, un psrijin din partea preoţilor. Nu este atac energetic sau alte prostii. A fost neglijenţa ei! În partea sentimentală eu nu văd să aibă vreun prieten sau iubit. Dacă ar putea Denisa, să mă audă sau să îi transmită cineva, are nevoie de puţină meditaţie cu creierul. În maxim 6 luni se va face bine", a spus Viorel Pop în carul emisiunii "Agenţia VIP".

Narcisa Moisa, invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", a declarat că a vrut să meargă să cânte gratis, la evenimentele la care Denisa Răducu nu a mai putut ajunge.

"Ea era mereu cu zâmbetul pe buze. Nu părea să aibă ceva. Eu până să aflu de pe net, am cântat la uneveniment în Viena. M-am întâlnit acolo cu un prieten comun şi mi-a zis: ştii că Denisa e în Viena? Zic: unde cântă? Mi-a zis că e la un spital pentru că are probleme cu ficatul. E la nişte analize. Atunci nu mi s-a părut ceva ieşit din comun. (...) L-am sunat pe Liviu, dar nu mi-a răspuns. Eu am vrut să merg la cântările ei, să cânt gratis. (...) Ea are un iubit care stă în Spania. Din câte am auzit el stă tot timpul cu ea. Nu mai stă în Spania, e aici cu ea", a povestit Narcisa Moisa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro