Noi dezvăluiri vin în sprijinul Biancăi Drăguşanu. Vezi declaraţiile unei tinere maltratate de Coco Păun

Bianca Drăguşanu nu este singura victimă a lui Coco Păun. O alta tânără, de data aceasta minoră, oferă informaţii despre momentele chinuitoare la care a fost supusă de agresor.


Tânăra de 16 ani din Hunedoara, Diana, povesteşte printre lacrimi cum l-a cunoscut pe Coco şi cum a ajuns să fie maltratată de acesta. "M-am întâlnit cu el la club. A bătut-o pe o prietenă de-a mea, după care m-a sunat pe mine. Nu ştiu de unde a avut numărul meu. Imediat după aia a început să mă controleze. Îmi spunea la ce oră să vin acasă. După două săptămâni m-a batut", a declarat minora pentru o emisiune de la Kanal D.
Motivele pentru care tânăra a fost bătută de acesta şi pentru care a ajuns de foarte multe ori în spital au fost de cele mai multe ori banale.
"Îl mai minţeam, acesta este adevărul, pentru că nu îmi plăcea să mă controleze. Mă prindea cu minciuna şi mă bătea. M-a dus undeva unde era izolat complet şi acolo m-a bătut. Mă punea în genunchi, mă trăgea de păr şi mă bătea. M-a bătut vreo jumătate de oră, până a sunat mama. Îl imploram să aibă milă", a mai spus victima printre lacrimi.
Ochii i se umplu de lacrimi când îşi aduce aminte de chinurile la care a fost supusă, însă şi-a luat inima în dinţi şi a povestit cu lux de amănunte drama prin care a trecut. "M-a bătut de vreo patru ori, rău. În stadiul în care nu mai puteam de durere. Mă punea în genunchi, mă lovea cu pumnii, nu ţinea cont că sunt atât de mică faţă de el şi nu am forţă. Am avut vânătăi şi la ochi capul umflat, piciorul în gips. Mi-a spus râzând că numai pe mine şi pe Bianca ne-a mai bătut aşa", a susţinut victima.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro