"Nora" lui "Tata Puiu" încă tânjeşte după fostul iubit! Dovada că logodnica lui Iordănescu Jr. nu se poate rupe de trecut!

+5 click pentru
galerie

Tânăra care i-a adus zâmbetul pe buze lui Alex Iordănescu pare că încă nu se poate desprinde de trecut, purtând şi în prezent dovada iubirii pentru un alt bărbat.

Chiar dacă de câteva luni formează un cuplu cu Alex Iordănescu, unul dintre băieţii lui Anghel Iordănescu, "modelina" Andreea Mironescu nu pare pregătită să se rupă definitiv de trecut.

Aşa că încă îşi afişează cu mândrie tatuajul de pe antebraţ, care reprezintă numele fostului iubit, Adrian, patron al unui club de fiţe din Capitală.

"Nora" lui "Tata Puiu" are o poveste de viaţă demnă de scenariul unei telenovele, dintr-o fată simplă, care cocheta cu modelingul, transformându-se într-un timp record într-o divă cu lipici la afacerişti potenţi. Surse din anturajul Andreei Mironescu, tânăra pe care Alex Iordănescu a prezentat-o deja părinţilor şi alături de care ar putea trăi o frumoasă poveste de dragoste până la adânci bătrâneţi, au mărturisit reporterilor SPYNEWS că "nora" lui "Tata Puiu" are o slăbiciune pentru bărbaţii înstăriţi. Ea s-a făcut remarcată în showbizul mioritic după ce a realizat un pictorial pentru un creator de modă, în timp ce era cuplată cu partenerul de afaceri al lui Lucian Becali.

Înainte de acest episod, ea a fost iubita unui afacerist din Constanţa, care deţine un complex turistic în staţiunea Mamaia - bărbat care a scos zeci de mii de euro din buzunare, pentru a-i satisface toate poftele Andreei. Conform aceloraşi surse, tânăra ar fi trecut, într-un interval relativ scurt, prin braţele unui francez care îi oferise un bolid de 130.000 de euro şi ale unui băiat de bani gata, Bogdan, pe care l-a cam dus la sapă de lemn. Pe lista cuceririlor sale, Andreea l-ar fi trecut şi pe soţul Andei Adam, în perioada în care Sorin Andrei Nicolescu nu forma un cuplu cu artista, iar Andreea Mironescu era doar o puştoaică de liceu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro