NU a făcut nunta, dar Sore ştie cum va fi deja tradiţionalul trash the dress: "Am întruchipat o mireasă rebelă"

+4 click pentru
galerie

Sore are o fetiţă cu avocatul Mircea Julean. © Sursa foto: arhivă

E mămică de aproape doi ani şi... deja să îmbrace rochia albă de mireasă. Până când se vor alinia astrele să păşească în faţa altaruui împreună cu tatăl fiicei sale, Mircea Julean, Sore  dezvăluit cum şi-ar dori să fie deja tradiţionalul trash the dress.

Împrumutat din afară, obiceiul de a distruge rochia de mireasă după nuntă a devenit deja tradiţie şi la noi. Recent, Sore a realizat o şedinţă foto în rochie albă de mireasă şi... i-a venit o idee pentru a face un altfel de trash the dress.

"Dragilor, deși n-am fost până acum mireasă, mărturisesc faptul că mi-a plăcut ipostaza. Chiar și așa, am întruchipat o mireasă rebelă. (...)",a  scris artista pe pagina ei de Facebok.

Iar pe pagina sa oficială de Instagram a mărturisit în dreptul pozei în care poartă rochia de mireasă: "A different way to trash the dress (n.r.: O altă metodă de trash the dress)".

În cadrul unui interviu oferit recent, Sore a mărturisit cum va fi rochia albă de mireasă.

"Eu vreau o rochie albă. Nu suport corsetul, greutatea rochiei. Având în vedere că îmi doresc o nuntă pe plajă, îmi doresc să fiu într-o cârpuliţă albă. Nu am nicio idee cum va arăta, dar ştiu cum vreau să fie", a spus Sore. 

Sore, pe numele ei adevărat Sorina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989, în Bucureşti. A devenit mamă pentru prima dată pe 25 martie 2016. Tatăl copilului e avocatul Mircea Julean.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro