Incrediente:
- 1 portocală
- 625 ml lapte
- 625 ml amestec 50/50 lapte și smântână pentru frișcă
- 400 g ciocolată de menaj
- 2 linguri rase amidon
- 2 linguri apă
- 2 gălbenușuri
- jumătate de linguriță de sare
- 1 linguriță de esență de vanilie
Mod de preparare:
Încălzeşte laptele şi smântâna într-o tigaie mare până când totul începe să fiarbă. Rupe ciocolata în bucăţele şi adaugă în amestecul cald. Lasă să se topească.
Pune într-un vas pudră de cacao, faină de porumb şi gălbenuşurile, alături de 50ml de lapte rece şi amestecă până când se formează o pastă. Adaugă pastă în supă caldă şi bate în continuare, până se îngroaşă.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
I.S.