„Nu am găsit camere la hotel şi ne-am orientat în parc!“ Vezi ce vedetă şi-a făcut de cap cu iubitul în natură / Video

+4 click pentru
galerie

Scene incredibile într-un parc pe înserate între doi amorezi. O fostă prezentatoare TV şi iubitul ei şi-au dat frâu liber pasiunii, deşi se aflau într-un loc public. Profitând de ora târzie, cuplul s-a retras pe o bancă, la întuneric.

Pasiunea îşi spune cuvântul în cazul Roxanei Vaşniuc. Crezând că este în siguranţă, în parc, pe o bancă la întuneric, ea s-a cuibărit în braţele iubitului şi au început să se sărute. Surprinşi în ipostaze grăitoare, Roxana a explicat că doar a ieşit la aer curat. În schimb, iubitul ei, deşi şi-a ascuns faţa, a fost ceva mai direct. „Nu am găsit camere la hotel şi ne-am orientat în parc“. Cei doi sunt împreună de câteva luni şi, după cum se vede, nu au mai avut răbdare să ajungă acasă, la Bucureşti.

Îl păzeşte ca pe ochii din cap

Cuplată cu un om de afaceri din Capitală, Roxana Vaşniuc preferă să îşi ţină relaţia secretă. Iar motivul este unul incredibil. Se teme ca nu cumva domnişoarele din showbiz să pună ochii pe el. „Mi-e frică să nu mi-l fure, deci eu îl păzesc cât pot de bine. Şi acum ştiu cum sunt fetele în ziua de azi. Şi cum găseşti un potent om de faceri, cum  vor să ţi-l sufle. Şi eu  acum am pus stăpânire aşa pe el şi nu vreau să îl las“, a explicat vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro