Nu are concurenţă la capitolul cel mai tonifiat corp din ţară, dar face sacrificii mari pentru asta! Ce dietă ţine şi cât sport face Carmen Brumă

La 36 de ani stârneşte invidii cu trupul ei tonifiat şi pielea impecabilă chiar şi puştoaicelor, însă pentru a ajunge la forma asta muncit ani buni. Carmen Brumă face zilnic sport, îşi alege cu atenţie alimentele pe care le consumă şi are câteva reguli de bază de la care nu se abate. Care sunt acestea?

 “Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână. Aşa, ca principiu, 80% din timp încerc să respect toate regulile de nutriţie pe care le-am enumerat de foarte multe ori. Şi în restul timpului, mănânc şi lucruri care îmi plac şi care nu sunt neapărat într-o listă a alimentelor sănătoase. În timpul săptămânii, nu greşesc cu nimic culinar vorbind, iar sâmbăta şi duminica am voie să mănânc lucruri de care îmi e poftă: prăjituri, pizza”, declară Carmen Brumă în cel mai recent număr “Ce se întâmplă, doctore?”.

Vedeta face şi un top al sfaturilor de slăbire şi menţinere a greutăţii optime, printre care amintim respectarea orarului de 3 mese pe zi plus 2 gustări, evitarea combinaţiilor carne-cartofi, pâine-carne, paste-carne şi a carbohidraţilor la masa de seară. Carmen Brumă este creativă în bucătărie, printre reţetele sale favorite numărându-se shaorma cu avocado, roşii, pătrunjel, cu lipie făcută din făină de quinoa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro