Nu au respectat doliul naţional! Vedetele de la noi au petrecut de pomină într-o zi în care erau comemorate victimele din Bruxelles

În semn de solidaritate cu victimele atentatelor din capitala Belgiei, Guvernul a declarat pe data de 24 martie zi de doliu naţional. Chiar dacă a fost o decizie care s-a aplicat întregii ţări, vedetele noastre nu au ţinut cont de nimic şi s-au distrat, ca într-o zi oarecare.

Chiar dacă Guvernul a declarat zi de doliu naţional, în semn de solidaritate cu victimele atentatelor din Belgia, vedetele noastre nu au ţinut cont de nimic şi şi-au văzut liniştite de treabă, ba chiar au spus „prezent” tuturor distracţiilor la care au fost invitate.


De departe, cea care s-a distrat cel mai mult a fost Anda Adam, care a participat la o petrecere de lansare a unei noi melodii. Artista a fost toată numai un zâmbet, fericită şi mândră de ultima ei realizare pe plan profesional, fără să se gândească vreo secundă la durerea familiilor care au pierdut persoane dragi în urma atentatelor din Belgia. Mai mult decât atât, artista a postat şi pe contul ei de socializare fapul că vrea să se distreze.


Nici restul vedetelor de la noi nu au stat închise în casă, ba mai mult decât atât, au dat iama într-un centru comercial din Nordul Capitalei, unde au participat la lansarea unui film. Ilinca Vandici şi Gabriela Cristea a fost de departe pata de culoare a evenimentului, cele două vedete alegând culori cât mai vii pentru ţinutele lor, nici vorbă de vreo nuanţă de negru.


Xonia şi Matteo au fost şi ei prezenţi la evenimentul cu pricina, dar au ales totuşi să marcheze ziua de doliu naţional prin ţinute all-black. Cu toate acestea, Xonia a reuşit să atragă toate privirile, datorită decolteului răvăşitor pe care l-a afişat, total inadecvat unei zi de doliu.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro