Nu mai ai poftă de sex? Află care ar putea fi problema şi cum poţi combate acest lucru

+2 click pentru
galerie

Probleme în cuplu © Foto simbol: Youtube

Aveţi probleme în cuplu şi ţi-a dispărut pofta de sex? Se întâmplă multor persoane acest lucru. În primul rând trebuie să conştientizezi această problemă şi apoi să-i găseşti rezolvarea.

Noi îţi oferim câteva idei de la care ar putea pleca faptul că nu mai ai chef de relaţii intime cu partenerul.

1. Există posibilitatea să fii stresată, iar acest lucru nu te lasă să te concentrezi cum trebuie în relaţie. Deşi studiile arată că bărbaţii scapă de stres prin sex, femeile pot face sex abia după ce scapă de stres. Important este să îţi controlezi aceste lucruri şi să faci tot ce poţi pentru ca lucrurile să redevină bine între voi.

2. Există riscul ca din cauza utilizării unor anticoncepţionale să pierzi apetitul de sex. Ar trebui să vorbeşti cu medicul să-ţi recomande o altă metodă contraceptivă.

3. Chiar dacă lucrurile merg bine într-o relaţie există riscul ca femeile să-şi dorească noutate. În acest fel, puteţi încerca locuri şi poziţii noi.

4. Oboseala este un alt factor care duce la lipsa sexului. Se întâmplă ca de multe ori femeile, fiind obosite de la serviciu, să nu mai aibă chef de intimităţi. Ar trebui să ie măsuri în acest sens pentru ca partenerul să nu simtă indiferenţa ta.

5. Bărbaţii nu pot sta mult timp fără sex, astfel că există riscul ca ei să caute plăcerea pe care tu nu o mai oferi în altă parte, astfel că încearcă să corectezi greşelile şi să vă bucuraţi de momentele intime dintre voi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro