Nu mai are linişte! Adriana Bahmuţeanu a ajuns, din nou, la poliţie: "M-am trezit cu noaptea-n cap!"

Adriana Bahmuţeanu face ce face şi tot la poliţie este nevoită să ajungă! Vedeta le-a povestit fanilor ei ce a păţit azi-dimineaţă.


Adriana Bahmuţeanu este implicată într-un proces cu Etno TV, iar astăzi a mers la secţia de poliţie. Prezentatoarea TV îşi doreşte să fie liniştită şi să scape de procesele pe care le are.

"Mi-ar fi plăcut să mă trezesc răsfăţată între perne, dar m-am trezit cu noaptea-n cap să ajung la secţia de poliţie, din nou la investigaţii criminale, din nou dăm cu subsemnatul, dar mergem înainte cu convingerea ca totul va fi bine! Mulţumesc doamnei avocat pentru răbdare", a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

Societatea Etno Folclor Media SRL i-a deschis Adrianei Bahmuţeanu două procese, în care îi cere acesteia socoteală pentru modul în care a condus în trecut staţia ETNO TV. Conflictul ar fi început, potrivit actelor aflate pe masa judecătorilor, în iunie 2012. Societatea reclamă acum faptul că ar fi fost prejudiciată cu 200.000 de euro, sumă ce reprezintă diferenţa între preţul din contract şi cel minim, de 15 euro, stabilit într-o hotărâre a acţionarilor.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

FOTO / Necenzurat! Adriana Bahmuţeanu, vânată de un prieten al lui Laurențiu Reghecampf

Adriana Bahmuţeanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios la nunta Andreei Tonciu! A dansat cu el toată noaptea

Ce rezultate au la şcoală copiii Adrianei Bahmuţeanu? Prezentatoarea le-a fotografiat carnetul de elev: "Te iubesc până la ultima galaxie și înapoi!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro