Nu mai e cale de întoarcere! Oana Zăvoranu a luat decizia, la trei ani de la moartea Mărioarei

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, alături de mama sa, Mărioara Zăvoranu © Facebook

Decizie importantă luată de Oana Zăvoranu la trei ani de la trecerea în nefiinţă a mamei sale. Mărioara Zăvoranu a murit în urmă cu trei ani, pe 17 aprilie, după o suferinţă fizică, la 67 de ani. În ultimele zile de viaţă, Mărioara Zăvoranu nu a avut o relaţie prea bună cu fiica sa, cele două fiind într-un conflict deschis.

Trrecerea în nefiinţă a mamei a lăsat urme adânci în viaţa Oanei Zăvoranu, care vrea să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a o ajuta pe mama sa pe lumea cealaltă. Astfel, Oana Zăvoranu a decis ca marţi, pe 17 aprilie, atunci când mama sa împlineşte trei ani de când a murit, să facă un parastas, o pomană, pentru sufletul Mărioarei Zăvoranu, potrivit informaţiilor din presă.

Soţul său, Alex, a precizat că Oana Zăvoranu regretă conflictele pe care le-a avut cu mama sa şi că şi-ar fi dorit să o aibă aproape pentru a împărtăşi cu ea toate momentele din viaţă. În plus, soţul Oanei Zăvoranu a mai spus că haine nu vor da de pomană pentru că oamenii nu au apreciat în celelalte dăţi în care Oana Zăvoranu a vrut să-i ajute.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro