Nu o să vă vină să credeţi! Ce face fiica lui Adrian Enache cu despăgubirea de 50.000 de euro primită de la libanez?

Sursa foto Arhiva

La un an după incident, autorităţile au făcut dreptate în cazul tentativei de viol a fiicei lui Adrian Enache. Kanaan Ali Riad a primit ca urmare cinci ani pentru tentativă de viol şi purtare abuzivă. El trebuie să plătească şi  50 de mii de euro daune în solidar cu complexul de apartamente  Phoenicia.

Cântăreţul susţine că daunele suferite de fiica lui sunt imposibil de echivalat în bani şi susţine că suma primită va fi folosită exclusiv pentru proiectele Dianei. „Nu ştiu cum se vor plăti despăgubirile în solidar, pentru că nu mă interesează banii primiţi. Nicio sumă din lume n-ar compensa durerea unui părinte într-un asemenea caz. Cei 50.000 de euro îi vor administra Diana şi avocata, ele vor stabili ce vor face cu această sumă. Nu banii m-au pus să mă implic 100% în acest caz”, a declarat Adrian Enache pentru Ziarul Ring.

A ajutat-o să se cunoască pe ea mai bine

Când a fost agresată, Diana era în ultimul an de liceu şi nu visa la o profesie anume, susţine tatăl ei. „Diana nu doar că vrea să se facă avocat, deja a început Facultatea de Drept. Nu voia să facă asta înainte de incident. Partea «bună» a acestui eveniment neplăcut e că i-a cristalizat drumul în viaţă, pentru că înainte nu ştia ce carieră să urmeze. Diana a fost impresionată nu doar de ceea ce i s-a întâmplat ei, ci şi de cazul fetei violate în judeţul Vaslui”, a spus cântăreţul conform aceleiaşi surse.

"Un atac premeditat "

Reamintim că în dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a fost atacată cu un cuţit, în scara blocului în care locuieşte. Diana, atunci în vârstă de 17 ani, se întorcea de la o petrecere când, în scara blocului, a realizat că nu funcţionează lumina, moment în care i-a cerut portarului - Kanaan Ali Riad -  să o ajute. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul a scos un briceag, rănind-o pe tânără la nivelulor mâinilor şi toracelui. Diana Enache a primit îngrijiri medicale la Floreasca. Plângerea împotriva libanezului a fost  depusă chiar de Adrian Enache la Secţia 2 din Capitală. "Este o eroină. Ea singură a reuşit să se salveze. Singură a chemat SMURD-ul, singură a chemat poliţia, s-a luptat împotriva acelei creaturi care nu mai poate fi numită om. A reuşit singură să facă faţă unui nenorocit care a avut un atac premeditat asupra ei urmând să o violeze. Cu psihicul, este OK.... e un copil puternic! ", declara Enache pentru spynews.ro.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Verdict final în dosarul libanezului care a încercat să o violeze pe fiica lui Adrian Enache! Câţi ani de puşcărie va face agresorul!

A scăpat de psiholog şi traume! Vezi ce o face fericită acum pe Diana Enache


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro