Nu poate să îl mai vadă! Vezi ce se întâmplă între Gică Popescu și cumnatul lui, Gică Hagi

De când Gică Popescu a fost condamnat pentru 3 ani şi o lună în de-acum celebrul „Dosar al transferurilor”, cumnatului său, Gică Hagi, i-a fost foarte greu să accepte că „Baciul” trece prin aşa ceva. Hagi a luat o decizie unică faţă de situaţia în care se găseşte „Baciul.”

Gică Popescu a fost susţinut la Judecătoria sectorului 4, unde s-a judecat eliberarea lui condiţionată, de către soţia lui, Luminiţa şi bunul său prieten, Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internaţional. A surprins absenţa lui Gică Hagi, cumnatul „Baciului”. Spynews.ro a aflat din surse demne de încredere că Gică Hagi a luat decizia de a nu fi prezent în sala de judecată deoarece nu concepe să-şi vadă cumnatul într-o astfel de postură.

Gica Hagi a fost tot timpul alături de familia "Baciului"

De când a fost condamnat, Hagi a fost tot timpul alături de familia lui Gică Popescu, sprijinind-o pe Luminiţa şi pe cei doi nepoţi ai săi, cu tot ceea ce a fost necesar. Hagi a spus de fiecare dată că Popescu nu merita o astfel de condamnare. După ce „Baciul” îşi va încheia de ispăşit pedeapsa ar putea lucra alături de Hagi, la Academia de Fotbal pe care acesta o patronează sau la clubul Viitorul. Asta după ce va trece şi acea perioadă de interdicţie dictată de judecători, privind implicarea lui Popescu în lumea fotbalului.

Citeşte şi :

Fata lui Hagi e şoferiţă cu acte în regulă! La ce sacrificii recurge tânăra de dragul şofatului?

Gheorghe Hagi e dator la Televiziunea Română! Regele fotbalului are probleme cu banii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro