„Nu reuşeam să ne ţinem echilibrul.“ Vezi ce au păţit Denisa şi Raluca de la Bambi

+2 click pentru
galerie

Fetele de la Bambi au trăit adevărate peripeţii în pădurea de la Afumaţi, unde au reuşit să blocheze traficul. Denisa şi Raluca au întâmpinat dificultăţi în momentul în care au trebuit să înainteze pe două roţi.

Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată, spune o vorbă din popor. Ei bine, pentru fetele de la Bambi, zicala nu se aplică. Cu ocazia filmării unui videoclip la piesa „Leyla“, artistele s-au urcat pe biciclete şi, de câteva ori, au fost cât pe ce să cadă. „Filmările cu bicicletele au fost foarte funny pentru că nu ne-am mai urcat pe biciclete de la filmarea videoclipului pentru “Doi ochi căprui”, adică de 13 ani! Din prima oră de filmare nu putem să folosim nimic în videoclip pentru că nici eu nici Raluca nu reuşeam să ne ţinem echilibrul pe ele. Aveam şi nişte coşuri mari şi grele, pline cu flori, din cauza cărora ghidonul era foarte greu de manevrat”, a spus Denisa.  Iar şoferii care au avut drum pe acolo, au trebuit să aibă destulă răbdare. „Am avut o echipă de aproximativ 30 persoane, iar când am oprit toate cele 11 maşini în pădurea în care am filmat cu bibicletele, am blocat traficul la propriu!”, a completat Raluca.
Artistele s-au relaxat însă când au filmat a doua parte a videoclipului pe lacul Snagov. Au uitat de stres, de oboseală şi de toate peripeţiile pe care le-au avut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro