Nu scapă de scandaluri! Marcel Toader şi Maria Constantin vor să se mute neapărat

Marcel Toader şi Maria Constantin © Facebook

Maria Constantin şi Marcel Toader trăiesc de aproape doi ani un mare scandal din cauza vecinilor. Cei doi se ceartă cu asociaţia de proprietari, ajungând inclusiv în instanţă.

Invitaţi în platoul emisiunii "Răi da buni" de la Antena Stars Maria Constantin şi Marcel Toader au povestit prin câte au trecut.

"E un scandal de vreo doi ani. Am fost şi într-o primă instanţă din cauza asociaţiei de proprietari. E vorba de comitetul de comunişti de acolo. Ne fură peste tot, pe noi ăştia care suntem proprietari acolo. Reparăm ţevi de vreo 17 ani, şi acoperişul blocului. Acum se repară ţevile din nou. Noi acum ceva timp am schimbat tot. Am plătit. Am dat aproape 2000 de euro de familie. Eu am vrut să mă leg la gaz să am încălzire proprie dar nu au vrut. Noi nu avem internet acolo pentru că nu acceptă o altă televiziune prin cablu. De 17 ani eu locuiesc acolo şi nu s-a zugrăvit scara niciodată. Sunt aceleaşi uşi la intrare din 1977. Noi nu avem deszăpezire. În primă instanţă eu am câştigat. Vrem să ne mutăm din bloc", a povestit Marcel Toader. 

"Eu nu pot să spun foarte multe lucruri. Stau cu acte în regulă, dar eu sunt mai mult plecată. Într-o dimineaţă ajungeam de la un eveniment am aşteptat cred că vreo oră să vină apa caldă ca să fac un duş. (...) Noi chiar ne gândim să ne facem o casă. Preferăm un loc unde este linişte", a spus Maria Constantin. 

Marcel Toader este un cunoscut om de afaceri care a intrat în atenţia presei după scurta şi scandaloasa căsătorie cu Ana Maria Ferentz. Ulterior, s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea, de care a divorţat cu mare tam-tam, după 5 ani de căsnicie. În prezent, este căsătorit cu cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro