Nu se mai poate opri din plâns de o săptămână! MM Stoica își îngrijorează paznicii de la Jilava

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a căzut ca un fulger pentru toţi cei care l-au cunoscut, iar apropiaţii familiei au ţinut neapărat să le fie alături soţiei şi celor două fiice ale parlamentarului. Una dintre persoanele care au ţinut neapărat să prezinte condoleanţe familiei a fost şi MM Stoica, căruia însă i-a fost imposibil.Legătura dintre Vadim Tudor şi echipa de fotbal Steaua este una ştiută de foarte mult timp, iar „Tribunul” a reuţit mereu să se facă plăcut în sânul echipei, indiferent de componenţa acesteia. Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, este una dintre persoanele care nu a areuşit să ajungă la priveghiul lui Vadim Tudor, astfel că durerea pierderii „Tribunului” a fost cu atât mai mare.


Aflat în spatele gratiilor, unde îşi ispăşeşte pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor”, MM a încercat din răsputeri să ajungă la căpătâiul lui Corneliu Vadim Tudor, însă cum permisiile în aceste situaţii sunt aprobate doar în cazul în care este vorba despre o rudă apropiată, fostului manager al Stelei i-a fost imposibil să ajungă la înmormântarea parlamentarului.

Citeşte şi:

Ce lucruri nesănătoase și-a cumpărat Corina! Dacă se hrănește cu așa ceva, MM Stoica nu o va mai recunoaște când iese din pușcărie

Cum s-a distrat nevasta lui Meme Stoica de ziua stelistului! El a plâns în celulă, ea a fost la shopping!

MM Stoica, de nerecunoscut! Ce a făcut puşcăria din fostul manager al Stelei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro