Nu şi-a găsit jumătatea în casa iubirii, dar acum e cel mai fericit! Cum arată cea cu care vrea să-şi unească destinul un fost concurent de la MPFM

+7 click pentru
galerie

Marius, fost concurent MPFM în cel de-al şaselea sezon, se iubeşte cu o tânără pe care o cheamă Mădălina Vlăsceanu © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. La mai bine de un an de când a fost la reality-show-ul matrimonial, un fost participant trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. El şi partenera lui se iubesc enorm şi nu se feresc să spună asta în public. Mai mult, din reacţia pe care a avut-o atunci când i-a fost făcută o urare a lăsat să se înţeleagă faptul că plănuieşte să-şi ducă iubita în faţa altarului.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Marius, fost concurent la MPFM în cel de-al şaselea sezon, şi-a găsit jumătatea, după ce a părăsit competiţia. În prezent, el se iubeşte cu o tânără pe care o cheamă Mădălina. Deşi sunt de patru luni împreună, cei doi par să aibă planuri serioase.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Vă potriviţi de minune, multă fericire frumoşilor 😊💕", "Vă pup şi aveţi grijă unul de celălalt", "Bravo, Marius, semănati. Dumnezeu să vă unească destinele" sunt doar trei dintre comentariile l[sate de fanii fostului participant al reality-show-ului matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro