Nu vei crede ce bombă a spus Mariah Carey despre logodnicul său miliardar

Mariah Carey / foto: Hepta

Deși toată lumea știe despre logodna artistei Mariah Carey cu miliardarul James Packer, cele mai importante persoane din viața sa nu  știu acest detaliu atât de important.

Reprezentanții artistei și aceasta au dezvăluit că va exista o nuntă în viitorul apropiat, dar până atunci, două persoane vor trebui să se obișnuiască și să înțeleagă faptul că viața merge mai departe.

Gemenii în vârstă de patru ani nu au aflat că vor avea un tată vitreg, iar Mariah intenționează să nu forțeze lucrurile.
”Nu am vorbit cu ei despre acest lucru deoarece sunt atât de mici și pentru că nu înțeleg cu adevărat aceste lucruri, așa că trebuie să o iau ușor și să le explic lucruri și întotdeauna să fiu sigură că asta este cel mai bine pentru ei. Viețile lor nu se vor schimba”, a spus Mariah pentru E!News.

Fiecare dintre ei, Mariah și James a mai trecut prin două căsătorii eșuate. Cântăreaţa şi iubitul ei au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, în celebra staţiune Aspen din statul Colorado, alături de cei doi copii ai artistei, gemenii Monroe şi Moroccan.

Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Mariah Carey, care a fost căsătorită cu mogulul din industria muzicii Tommy Mottola, dar şi cu rapperul şi prezentatorul de televiziune Nick Cannon.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro