Nuntă mare în showbiz! Deja a prezentat-o părinților

+6 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară pare să fi luat o decizie care nu mai lasă loc de interpretări. Pentru că, deși și-a cunoscut iubita de doar câteva luni, el a decis să o prezinte părinților și, astfel, să primească binecuvântarea pentru o nuntă ca-n povești.

Ralflo, căci despre el este vorba, a decis. Mai exact, mai îndrăgostit ca niciodată, artistul a luat-o pe Francy, jumătatea lui, și a dus-o la Paris, loc în care, de altfel, blondina a fost supusă uneor momente dificile. Pentru că, probabil, Francy a trecut prin toate emoțiile cu putinbă, ea cunoscându-i familia artistului, chiar la Paris. Și, spun sursele noastre, a trecut, cu bine, peste ”testele” de acolo, Ralflo primind binecuvântarea pentru a o lua de soție pe frumoasa blondă, cântăreață la rândul ei.
”Da, simt că ea este ”aleasa”, simt că e jumătatea mea. Sunt decis, îi fac un copil, ne căsătorim. M-a cucerit complet, nu credeam că, la vârsta mea, se mai poate așa ceva, mai ales cu ce mi s-a tot întâmplat în ultima vreme în amor”, ne-a spus, cu ceva vreme în urmă, Ralflo. Mai mult decât atât, artistul de culoare, ne-a recunoscut că blondina cu ochi albaștri care i-a furat inima a reușit să îl impresioneze cântând. ”Francy e și ea cântăreață, dar încă nu e atât de cunoscută. Are doar 21 de ani, dar este mai matură decât oricare altă femeie cu care am fost. De aceea am și păstrat secretă relația noastră atât timp, am vrut să văd cum se comportă”, ne-a mai spus Ralflo.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro