Nu-şi găseşte cuvintele pentru a-şi striga durerea! Anamaria Prodan: "Ce faci când te cuprinde dorul de cineva care e dincolo de nori?"

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan © Instagram

Anamaria Prodan trăieşte o dramă de nedescris, după ce mama ei, Ionela Prodan, a murit. Fiica regretatei artiste a postat câteva mesaje sfâşietoare pe reţelele de socializare, acolo unde încearcă să îşi exprime durerea.

Citeşte şi - Ce face Anamaria Prodan în timp ce trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan este pregătit pentru a fi dus la capelă

Anamaria Prodan a stat tot timpul alături de mama ei, până în ultima clipă de viaţă a Ionelei Prodan. Ea a fost cea care a făcut anunţul tragic, iar după câteva ore a postat mai multe mesaje pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

Citeşte şi - Sicriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan a fost scos din spital

"Cine eşti? Ionela Prodan... De unde vii? Din rai. Şi acolo te-ai întors, draga mea mamă! Să-ţi fie drumul lin, icoana mea! / Cuplul Ion Dolănescu şi Ionela Prodan, vă iubesc dragilor, Comorile României / Când îţi e dor de cineva de pe pământ îl suni, îi scrii, îl cauţi. Dar ce faci când te cuprinde dorul de cineva care este dincolo de nori? Aprinzi o lumânare şi priveşti cu ochi în lacrimi la lumina ei sperând că va ajunge la acea persoană", sunt câteva dintre mesajele scrise de Anamaria Prodan. 

Citeşte şi - Ultima dorinţă a Ionelei Prodan. Artista şi-a dorit din toată inima acest lucru

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, în jurul orei 21, după o lungă luptă cu o maladie la pancreas. Regretata artistă avea 70 de ani. Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum joi, la ora 12:00, la cimitirul Bellu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro