Nyanda cucerită de un afacerist român? Vezi ce norocos i-a furat inima focoasei brunete

Frumoasa cântăreață jamaicană Nyanda, fosta componentă a trupei de succes Brick & Lace, a filmat un videoclip în România la piesa “Outta control”, cântată împreună cu Admiral C4C. Imediat după încheierea filmărilor,  Nyanda l-a invitat pe omul de afaceri Nicușor Stan, la o şedinţă foto, unde pare că s-ar fi legat o relaţie destul de... apropiată între ei.


Filmările videoclipului au avut loc la centrul de evenimente Ambasad’Or, despre care artista s-a declarat extrem de impresionată, iar pentru a mai profita puţin de ospitalitatea tipic românească, Nyanda l-a invitat pe omul de afaceri Nicușor Stan, proprietarul complexului, la o ședință foto.


De aici se pare că ar fi pornit scânteia, cântăreața și Nicușor Stan fiind de nedespărțit atât în timpul ședinței foto cât și în pauze. Având în vedere că Nyanda este singură, iar omul de afaceri a divorțat de mai bine de un an, înfiriparea unei relații între cei doi nu ar fi exclusă.
Nyanda Thorbourne este cunoscută publicului larg din trupa Brick & Lace, dar si pentru cariera solo, atât pentru single-ul “Slippery When Wet”, care a stat 5 săptămâni în Top 30 Marea Britanie, dar și pentru colaborarea cu Nicki Minaj și French Montana pentru piesa “Fire”.

Citeşte şi:

Tot mai multe vedete internaţionale sunt fascinate de frumuseţile României! Celebra Nyanda a filmat ultimul ei videoclip într-o locaţie de lux din Capitală

Un celebru artist internaţional a ales România pentru... ! Vezi ce l-a fascinat pe Francesco Napoli

Milionar celebru în căutarea Luminii Sfinte! Vezi cum a petrecut afaceristul sărbătorile Pascale


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro