O actriță celebră de la noi i-a lăsat cu gura-căscată pe americani! Ce gest a făcut, de dragul copilului ei / Foto EXPLICIT

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, stabilită în Statele Unite, a reușit să îi șocheze pe americani cu comportamentul ei. Mai mult, a făcut-o într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Los Angeles, capitala fițelor de peste Ocean.

Delia Antal, devenită mămică de doar câteva luni, pare să fie întru-totul dedicată fiului ei. Iar asta înseamnă, pentru vedeta noastră, să fie însoțită peste tot de miculțul care poartă numele de Aiden Sunrise. Și, cum băiețelul ei nu ține seama - cum, de altfel, nu ține seama niciun copil de vârsta lui - de locul în care se află, sau de ora din zi, sau de privitori în momentul în care i se face foame, Delia s-a văzut nevoită să marcheze o adevărată premieră. Iar asta pentru că, făcându-i-se foame lui Aiden Sunrise, Delia s-a văzut nevoită să încalce ”puțin” eticheta clubului exclusivist în care până și vedetele de la Hollywood respectă cu strictețe regulile. Mai exact, Delia, văzând că micuțul nu mai rezistă, a fost nevoită să renunțe la pudoare și să îl alăpteze în public, lucru care, cu siguranță, i-a lăsat cu gura căscată pe americanii care, în acel moment, frecventau clubul Soho House. 

Naștere cu probleme
După ce a așteptat enorm până să nască, Delia Antal a fost la un pas să treacă printr-o adevărată tragedie. Pentru că, depășit de săptămâni termenul, Delia a fost destul de neinspirată încât să asculte de femeia pe care o angajase să se ocupe de ea. ”Eu am avut contracții cu trei zile înainte de a mi se rupe apa.  Doula (suportul emoțional angajat, n.red.) mi-a zis să nu le zic doctorilor că mi s-a rupt apa pentru că mă bagă direct la cezariană și nu mai pot naște natural. Dar riscul ca copilul meu să moară din această cauză nu mi l-a spus... Aproape 9-10 ore nu le-am spus doctorilor de apă și am făcut greșeala vieții. Dar,  aceele contracții intense l-au disturbat, l-au făcut să sufere foarte mult și a făcut treaba mare. Apa care curgea se schimbase la culoare în verde și ăsta e semn de pericol. Din aceste motive i-a cedat inima, dar noroc că am născut la cel mai bun spital de aici și doctorii sunt extraordinari. L-au resuscitat, au intrat în camera la mine minimum 10 doctori, ca o furtună, și m-au verificat pe toate părțile, mi-au dat oxigen, perfuzii și altele. Le-am spus doctorilor că vreau cezariană, să scoată copilul în viață, imediat, cu orice preț. Și așa s-a și întâmplat”, ne-a povestit Delia Antal. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro