O artistă celebră s-a logodit, dar nu vrea să audă de măritiș! Declarații EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

A devenit celebră după ce, în ultimii ani, a tot reușit să ”lovească” topurile muzicale românești, clasându-se adeseori pe primele locuri în clasamentele de acest timp. Și, cum e și frumușică, este curtată de bărbați, chiar dacă este, momentan, logodită.

Mamă a unei fetițe, cântăreața Sore pare să fie extrem de fericită alături de logodnicul ei și, totodată, tatăl copilului. Doar că, deși sunt logodiți, pare-se, artista nici nu vrea să audă de măritiș. Și, întrebată dacă are de gând să facă nunta alături de iubitul ei, Sore a fost tranșantă.
”La un moment dat, da! Sunt logodită, sunt promisă, ne-am promis unul altuia, dar nu am făcut din asta o prioritate. Clar, anul acesta nu, probabil într-o vară, trebuie doar să ne organizăm. Iar eu cu planificarea timpului... Cu un an înainte ştiu că se face pentru a-ţi planifica nunta, eu stau cam prost”, spune frumoasa artistă. Mai mult decât atât, recunoaște vedeta, acum nici nu se gândește la un al doilea copil, darămite la nunta cu logodnicul ei, recunoscând că nu vrea, cel puțin în viitorul apropiat, să devină mamă pentru a doua oară.


Sore, pe numele ei adevărat Sorina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989, în Bucureşti. A devenit mamă pentru prima dată pe 25 martie 2016. Tatăl copilului e avocatul Mircea Julean.
Mai multe declarații de senzație veți putea urmări, astăzi, începând cu ora 09,00, la Star Matinal de Weekend, doar la Antena Stars.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro