O artistă de la noi, HĂRȚUITĂ! ”Mi-e frică să nu intre peste mine în casă și să mă omoare”

A devenit celebră în showbiz-ul mioritic pentru melodiile populare cântate cu atât de mult patos, iar acum, pare-se, de pasiunea pe care o arată pe scenă s-a îndrăgostit și un bărbat. Dar, din păcate pentru artistă, dragostea pe care i-o arată acesta este de-a dreptul bolnăvicioasă, cântăreața trăind în aceste momente un adevărat coșmar.

Claudia Ghițulescu este, de câteva luni bune, victima unui asalt continuu din partea unui bărbat care pare să fi făcut o adevărată obsesie pentru ea. Și, dacă pe conturile de socializare a reușit să îl blocheze după ce a asaltat-o cu mesaje devenite din ce în ce mai insistente și fotografii care îi relevau sentimentele obsesive pentru ea, pe telefon, din păcate pentru artistă, nu poate face același lucru.
”Am sute de apeluri de la el. Deja a întrecut orice măsură, nu mai pot dormi liniștită. Mi-e frică să nu intre peste mine în casă și să mă omoare. L-am tot rugat să mă lase în pace, îmi face tot felul de propuneri, care mai de care mai trăsnită, dar deja s-a întrecut orice limită”, ne-a spus, evident afectată de ceea ce i se întâmplă, Claudia Ghițulescu.
Mai mult, chiar dacă încă nu a fost amenințată, Claudia se teme extrem de tare de acest moment.
”Mesajele pe care le primesc mă sperie. Mă gândesc că dacă îl deranjez, o să îmi facă rău, chiar cred că sunt în stare de așa ceva. Poate începe să mă amenințe. Până la urmă, voi fe nevoită să apelze, din disperare, la poliție”, ne-a mai spus cântăreața de muzică populară.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro