VIDEO / O cântăreaţă de la noi, chinuită de sânii mari! A fost nevoită ia o decizie radicală

Olga Bălan e o mezzosoprană apreciată din România care are ceea ce îşi doresc multe femei: sâni naturali foarte mari. Cu toate acestea, cântăreaţa a avut de suferit din cauza bustului impresionant.

Olga Bălan merge la sală pentru a arăta cât mai bine şi a mărturisit care sunt dezavantajele sânilor mari. Solista a ţinut o dietă care i-a mai micşorat bustul.

"E foarte important să fim frumoase. E bine să fim sănătoase. Vocea m-a ajutat, dar şi sânii. Pentru mine a fost o problemă pentru că coloana trebuie să susţină sânii mari. Cred că e frumos sânul să fie în armonie cu corpul. Aveam sânii enormi şi mă supăra asta. Nu mai puteam de spate. Am ţinut o dietă şi s-au mai micşorat", a declarat Olga Bălan, sâmbătă, în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

VIDEO / Madonna, gest incredibil în timpul unui concert! A tras de bustiera unei tinere de 17 ani şi i-a dezvelit sânii! Ce a spus apoi, de neimaginat

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra ei! Andreea Bălan nu a purtat sutien, iar sânii i-au făcut o...surpriză

FOTO / Dacă ai senzaţia că decolteul ei a atras toate privirile, te înşeli! Zahia Dehar nu a purtat chiloţi şi aparatul foto a surprins TOT


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro