O celebră actriţă a trăit momente de groază, în propria scară de bloc. "În faţa uşii era un bărbat dezbrăcat"

+3 click pentru
galerie

Natalie Ester se teme să mai meargă singur pe stradă © Captură video

Natalie Ester a vorbit pentru "Agenţia Vip" despre un moment terifiant prin care a fost nevoită să treacă, într-o noapte în care urma să se ducă să îşi întâmpine soţul la muncă. 

Celebra actriţa a susţinut în cadrul emisiunii "Agenţia Vip" că a fost întâmpinată în faţa uşii sale de un bărbat dezbrăcat, aflat în stare de ebrietate. 

"Vreau să trag un semnal de alarmă, deoarece ar fi bine să ne prevenim reciproc în legătură cu situaţii de acest gen. Îmi este frică să mai merg seara singură. Aseara la ora 23:45 am decis uşa să ies, însă în faţa uşii era un bărbat dezbrăcat. Am încercat să-l intimidez eu pe el! Pe uşa mea sunt amprente cu cu urechea şi capul lui. Bărbatul avea pantalonii în vine, însă am reuşit să rămân sigură pe mine. I-am trântit uşa în faţă, el a încercat să forţeze încuietoarea, dar l-am ameninţat cu poliţia. Mirosea puternic a alcool", a spus Natalie Ester pentru "Agenţia Vip".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro