O celebră cântăreață de la noi a tremurat săptămâni la rând din cauză că iubitul ei putea fi săltat, în orice moment, de Poliție! Imagini și declarații EXCLUSIVE

+6 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, iar faima ei a depășit demult deja hotarele României. Și, celebră până peste poate în lumea, ea și-a găsit dragostea în altă țară, una care acum trece prin adevărate zbateri interne și care pare să aibă un climat politic extreem de instabil.

”Acum totul este bine, el este bine, nu am de ce să mai îmi fac probleme”, ne-a spus Otilia Biliuonera. Mai exact, după ce, în Turcia, pare să fi fost o tentativă, evident eșuată, de lovitură de stat, regimul aflat la putere a început să aresteze mii, dacă nu chiar zeci de mii, de oameni. Iar acest lucru, așa cum era și normal, i-a dat ceva emoții și Otiliei. Din fericire, se pare că totul este bine pentru logodnicul ei, motiv pentru care frumoasa noastră artistă poate, în sfârșit să sărbătorească. Și a făcut-io cum știe ea mai bine, cu o serie de concerte de senzație în Antalya și, evident, cu o serie de fotografii de-a dreptul provocatoare, dovedind că este una dintre cele mai senzuale artiste de la noi din țară. ”Acum mă concentrez doar pe muncă, nu am timp de altceva. El va trebui să aștepte să termin turneul, apoi ne vom vedea”, ne-a mai spus frumoasa cântăreață.

Și, chiar dacă nu are timp foarte mult pentru a-și trăi dragostea așa cum visează orice femeie, Otilia este extrem de îndrăgostită de iubitul ei turc. De altfel, de curând, Angel, logodnicul Otiliei a avut grijă să o primească așa cum nici măcar la Monte-Carlo nu sunt așteptați oligarii ruși. Mai exact, când a coborât din avion, artista a fost așteptată de un Ferarri, în care a luat loc, în spatele bolidului întrecându-se câteva mașini de teren, pline ochi de bodyguarzi. Impresionată până peste cap de primirea de care a avut parte, de romantismul iubitului ei și de insistența cu care acesta își dorește să îi devină soț, Otilia ”Bilionera”, spun sursele noastre, a acceptat, în sfârșit, să îi fie mireasă milionarului, acceptând ca acesta să îi pună pe mână bijuteria fabuloasă cu care acum se poate lăuda.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro