O concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a îmbrăcat o rochie mult prea scurtă și le-a arătat fundul tuturor

Natașa și Loredana / foto: captură video

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Este considerată una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, însă acesteia nu îi pasă și continuă să pună punctul pe ”i” ori de câte ori are ocazia.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  Deși are câteva kilorgrame în plus, Natașei nu îi pasă de acest lucru și ignoră sfatul susținătorilor care o sfătuiesc să se îmbrace mai decent și să încerce să țină dietă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Concurenta nu a reușit până acum să aibă un cuplu, însă face spectacol cu ținutele sale. Astăzi, Natașa a reușit să le arate tuturor fundul, într-o rochie nu tocmai potrivită pentru statura ei, iar telespectatorii au reacționat imediat:

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. ”O femeie trebuie să se îmbrace cum îi stă bine, să poarte haine care o avantajează. Există haine care pot fi purtate de fetele mai grăsuțe și haine care nu pot fi purtate de fetele cu mai multe kilograme. Natașa poartă rochii mult prea scurte, e ridicolă. Una e să nu ai complexe, să te simți bine în pielea ta și alta e să fii nesimțită și să te dezgolești în halul ăsta!”, i-au transmis telespectatorii Natașei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro