O cunoscută artistă de muzică populară, luată cu Salvarea de la bazinul de înot! A fost la un pas să-şi piardă cunoştinţa în apă

+2 click pentru
galerie

Emilia Ghinescu a trecut printr-o experienţă de-a dreptul traumatizantă cu câteva zile în urmă, când, în timpul unei filmări, a suferit un accident în urma căruia şi-a văzut moartea cu ochii.


Întâmplarea a avut loc la bazinul de înot din cadrul Complexului Naţional Lia Manoliu, acolo unde mai multe vedete autohtone se pregătesc din greu la trambulina de sărituri. Practic, e vorba despre repetiţiile pentru un show de televiziune care va fi realizat de Antena Group pentru luna iulie şi unde vor participa peste 30 de vedete.  E amuzant, dar, şi periculos: Emilia Ghinescu, una dintre cele mai cunoscute cântareţe de muzică populară a momentului, a sărit de la trambulina aflata la o înălţime apreciabilă, la contactul cu apa nu şi-a încordat corpul şi… panică. Salvare, lacrimi, agitaţie, transport de urgenţă la spital. Din fericire, Emilia nu a păţit nimic grav, a suferit doar o întindere de muşchi. Chiar şi aşa, medicii i-au recomandat celei mai sexy cântăreţe de muzică populară câteva zile de odihnă înainte de a-şi relua antrenamentele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro