Una dintre finalistele de la „X Factor” va deveni mamă: "Este cea mai frumoasă bucurie și binecuvântare"

+3 click pentru
galerie

O fostă concurentă de la „X Factor” a primit cea mai frumoasă veste din partea medicilor. Aceasta va deveni mamă pentru prima oară și este extrem de fericită de când a auzit noutățile.


Vestea că va deveni mămică a bucurat-o enorm de mult pe frumoasa artistă Natalia Selegean, deoarece se gândea la acest moment de foarte mult timp și la ziua în care  își va ține pentru prima dată bebelușul în brațe. Și iată că anul acesta dorința s-a împlinit.

„Este cea mai frumoasă bucurie și binecuvântare. E un sentiment minunat să știu că voi deveni mamă și sunt pregătită trup și suflet pentru această nouă etapă din viața mea. Medicul mi-a spus că va fi fetiță, așa că abia o așteptăm pe micuța noastră să vină pe lume”, a declarat Natalia Selegean.


Nu este deloc superstițioasă, așa că a cumpărat o parte din lucrurile necesare pentru naștere și este nerăbdătoare să-i amenajeze camera micuței.

„În ultima vreme tot visez că urmează să nasc și nu am cumpărat încă tot ce trebuie, așa că în curând mă voi apuca serios de treabă”, a completat Natalia. Cât despre sfaturile pe care i le va da în viață, “o voi încuraja să fie luptătoare pentru visurile ei și să aibă credință. Să respecte și să câștige respectul celor din jur”, a încheiat artista.

 
Dar până la momentul miracolului, așa cum îl numește ea, Natalia Selegean nu renunță însă la cariera muzicală, dimpotrivă, pregătește câteva suprize pentru fanii ei.

Natalia și soțul ei au o relație de aproape 13 ani, iar în al doilea sezon al emisiunii „X Factor” a făcut senzație cu vocea ei puternică și a reușit să ajungă până în finală. Datorită profesiei sale, a fost numită „sexy-polițista”.

V.M

Citește și:

Natalia Selegean, surprinsă la braţul altui bărbat!Sexy polițista a renunțat la verighetă?!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro