O nouă cucerire pentru Marcel Toader, la trei luni de la divorț! Ar fi dat-o pe Maria Constantin pe o fostă ispită de la „Insula Iubirii”

+5 click pentru
galerie

Marcel Toader s-ar iubi cu o fostă ispită de la Insula Iubirii. © Facebook

La aproximativ trei luni de la divorțul furtunos de Maria Constantin, Marcel Toader ar fi făcut o nouă cucerire cu prezență în lumea showbiz-ului. Cu șase divorțuri la activ, se pare că Marcel Toader nu se lasă speriat și își continuă drumul pe calea iubirii.

Potrivit unor surse din anturaj, lui Marcel Toader i s-ar fi aprins călcâiele după nimeni alta decât Bianca Roman, fosta ispită din emisiunea „Insula Iubirii”.

Marcel Toader și-ar fi pus pe el cel mai de fițe costum și ar fi scos-o pe Bianca la un local din Centrul Vechi, la o întâlnire alături de Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi. Marcel și Bianca s-ar fi sărutat pasional toată noaptea, iar comportamentul acestuia pare chiar să o fi impresionat pe ispită, susțin aceleași surse.

Bianca Roman are o fetiță și locuiește în Brașov, orașul ei natal. Conform apropiaților, bomba sexy nu dorește să se grăbească cu măritișul și îl va testa îndelung pe Marcel Toader.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro