O nouă nuntă în showbiz? O cântăreață de la noi, cerută în secret

+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai frumoase artiste de la noi pare să fie la un pas de măritiș chiar dacă, până acum, nu și-a asumat, oficial, relația pe care o are cu un artist celebru țin Turcia.

De curând, Otilia Bilionera și cel mai iubit artist turc al momentului, Sinan Akcil, au reluat relația pe care o au de la începutul acestui an. Și, spun sursele noastre, pasiunea dintr eei este din ce în ce mai mare, cu atât mai mult cu cât, spun sursele noastre, frumoasa româncă a fost cerută de turc.


Mai exact, chiar dacă cei doi nu și-au asumat, la modul oficial, relația pe care o au, de curând, pe inelarul Otiliei a apărut o nouă bijuterie, un inel care seamănă izbitor de mult cu unul de logodnă, având chiar și diamantul de rigoare. Și, chiar dacă nu au spus nimic despre ceea ce s eîntâmplă între ei, apropiați de-ai vedeteri ne-au dezvăluit că, la ultima vizită în Turcia a Otiliei, Sinan, mai romantic ca niciodată, i-a dăruit bijuteria care a făcut-o pe artista noastră să roșească și să murmure, emoționată, un ”Da”. E adevărat, momentan, alte detalii cu privire la nunta celor doi nu se cunosc, Otilia și Sinan fiind, încă, în țări diferite și, probabil, nu au avut timpul necesar stabilirii detaliilor cu privire la eveniment.
După ceartă, împăcare dulce
Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber. Relația lui cu Otilia, pare-se, durează de la începutul acestui an și, cu o scurtă perioadă de întrerupere, între cei doi pare să curgă doar lapte și miere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro