O postare pe facebook, 1000 de euro! Cum se îmbogăţesc vedetele noastre?

+7 click pentru
galerie

Cu toţii am observat că în ultima vreme, vedetele nu mai postează pe reţelele lor de socializare doar mesaje personale, ci şi fac puţină reclamă anumitor brand-uri. Ai fi uimit cât înseamnă o singură postare în bani!

Conform ziarulring.ro, sumele pentru o postare pornesc de la 1000 de euro şi se încheie abia la 2500 de euro. Primul român din showbiz care a adoptat această sursă de venit a fost Cătălin Botezatu care promova brand-uri în toate apariţiile sale: evenimente, tv, reţelele social media. Într-un colţ al acestei categorie de vedete care câştigă din reclame se numără şi categoria vedetelor care acceptă să primească produse de la brand-ul promovat: haine, accesorii etc.

"Vorbim de mii de euro care se plătesc pentru câteva postări pe conturile de socializare, plus produsele oferite vedetelor"
, au declarat reprezentaţi ai firmelor de PR pentru ziarul Ring, afirmând totuşi că sumele exacte sunt confidenţiale. Dintre vedetele noastre care fac acest lucru fac parte şi Delia, Radu Vâlcan, Elena Gheorghe, Oana Roman şi Andreea Bănică. Vedete ca Laura Cosoi şi Andreea Raicu preferă să scrie pe blogul lor despre campaniile pe care le promovează.

Ce fac vedetele internaţionale?
Promovarea pe facebook a brand-urilor pentru vedetele de peste ocean nu există. Beyonce, Rihanna, Jay-Z şi alte staruri internaţionale preferă să-şi asocieze imaginea cu campanii de nivel înalt şi cu un impact colosal. În schimb, Inna, artistă română cu peste 12 de milioane de like-uri la paginp, refuză să se numere printre vedetele care fac publicitate.

Sursă foto: Hepta
A.C.
Citeşte şi:
Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali! Vezi ce face latifundiarul cu câteva zeci de mii de euro

Este culmea DRĂGĂLĂȘENIEI! Cum este educată fiica lui Pepe și pe cine aplică micuța ”textele” învățate

VIDEO / Trist, trist, trist! Cum arată copilul "ciclop" - rezultatul expunerii la radiaţii

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro